DJ dhe FM totale për ju të keni informacion që mund të ju kursejnë kohë , para dhe nerva , shkurtër dhe të thjeshtë . DJ tanë dhe të zakonshëm , njerëzit normale me atë që ju duan të jenë me.

Mirëmëngjes për ju Totalni FM çdo ditë pune 6-9 Mëngjesi shërbehet me kompaninë Sasha Metal . Nga 9 në 13 , ndërsa ju jeni në vendin e punës , me ju Irina Čulinović dhe pasdite është e rezervuar për Bojan Gazibara 17-20 .

Fundjavë keni shpenzuar Jana Fabijanic , Këngëtarja më e mirë në mesin e DJ tanë dhe Lorena Nosić .

Cili është qëllimi ynë? Duke qenë lokale dhe kombëtare në të njëjtën kohë . Kjo mund të tingëllojë e pamundur , por nuk është . Në fund të fundit , sigurohuni që në frekuencat tona .
Totale FM – Dakovo – 99.5 MHz

Totale FM – Varanasi , Èakovec dhe Kroacia veriperëndimore – 100.3 MHz

Totale FM – Zagreb dhe e Mesme Kroaci – 99.0 dhe 97.0 MHz

Totale FM – Velika Gorica dhe TUROPOLJE – 94.9 MHz

Totale FM – Sisak dhe Moslavina – 89.4 dhe 93.1 MHz

Totale FM – Lumi dhe bregdetare – 104.2 96.5 , 96.0 , 99.7 dhe 103.2 MHz

Totale FM – Pula dhe Istria – 87.7 MHz

Totale FM – Split Dalmacisë – 93.6 96.8 dhe 99.3 MHz

Totale FM – Osijek dhe Sllavonisë – 92.7 MSH

Totalni FM adresa faqen zyrtare është www.totalnifm.hr

Totalni FM
speakermuzikëspeaker
Sorry this Radio station is currently offline. Please select another one...

Na dërgoni problemi juaj


[ Croatia : Totalni FM ]