top logo

Radio Neandertalit Krapina luan të gjitha muzikë shumë të mirë nga Kroacia në fillim të ditës dhe të transmetimeve të tyre. Vetëm muzikë më të mirë rok janë luajtur për të gjithë dëgjuesit e radio në shtëpi dhe jashtë vendit. Me dëgjuesit Radio Neandertalit Krapina mund të merrni në kontakt me shumë gjëra popullore muzikore të Kroacisë.
Radio Neandertalit Krapina adresa faqen zyrtare është radioneanderthalkrapina.yolasite.com

Radio Neandertalit Krapina
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Croatia : Radio Neandertalit Krapina ]