top logo
Radio Gorski Kotar is a community based radio in Croatia. Si qenie sociale, ne të ndërveprojnë dhe nuk mund të mbijetojnë në vetën tonë. Komunikimi është një gjë shumë e rëndësishme në jetën e njeriut. Fillon me një ëndërr dhe një vizion i barazisë, Radio Gorski Kotar joints Community as a platform gather and exchange ideas. Radio Gorski Kotar official website address is rgk.hr
Radio Gorski Kotar
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Croatia : Radio Gorski Kotar ]