Radio Dalmatino is a online music radio station. Radio Dalmatino broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Radio Dalmatino has something for all discerning music lovers.

Radio Dalmatino website address is djtino.eu

Radio Dalmatino
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Croatia : Radio Dalmatino ]