top logo
Pomorski Radio is a live online Croatian radio in Bakar, Croatia .Pomorski Radio broadcast 24 orë program të jetojnë në internet. Pomorski Radio are committed to promote Bakar, Croatia Culture, Muzikë, Lajm, Trashëgim, Turizëm dhe shumë më tepër me stacionin e tyre.
Pomorski Radio official website address is www.pomorskiradio.hr
Pomorski Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Croatia : Pomorski Radio ]