top logo
Narodni Radio is a musical programs based radio in Croatia. Komunikimi është një gjë shumë e rëndësishme në jetën e njeriut. Si qenie sociale, ne të ndërveprojnë dhe nuk mund të mbijetojnë në vetën tonë. Fillon me një ëndërr dhe një vizion i barazisë, Narodni Radio joints Community as a platform gather and exchange ideas of music. Narodni Radio official website address is www.prvi.hr/narodni
Narodni Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Croatia : Narodni Radio ]