Përkrenare kroate radio apo HR Radio Sljeme një stacion radio kroate jo-komerciale që është pjesë e Radios Kroate dhe transmetuar programin e saj në Zagreb dhe rajonin përreth e 17 travnja 1953 Së pari quhet valë Radio 202.1, dhe nga 15 1953 svibnja si Radio Sljeme. Programet e parë ishin nëpër Zagreb, Music-dëshiron dëgjuesit, Shqip. Programi katër-orëshe zgjeruar në 1986. vjet për 12 orë. Sidomos të njohura ishin emisionet alfabet qytetit dhe ngjarjet e përditshme të tregojnë transmetuar në prag dhe gjatë Universiada në 1987. Gjatë luftës në dëgjues të veçantë të HR Radio Sljeme ishin tregon me atdheun e fushëbetejës Detare Mucalo (zakonisht emetuar nga vija e parë e mbrojtjes) dhe çdo ditë duke menduar në lidhje me luftën dhe pasojat e saj në mendimet zëri tregojnë Voje Spike. Futja e një programi të natës në janar 1997. HR Radio Sljeme u zhvendos në një transmetim 24-orëshe.
Faqja Zyrtare : radio.hrt.hr/radio-sljeme

HR Radio Sljeme
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Croatia : HR Radio Sljeme ]