top logo
Radio BBR është një medium tradicional që është i aftë për të ndjekur ritmin e shpejtë të jetës današanjeg. Ajo është gjithmonë me ju! Ju do të jetë në mëngjes, e ndjekur në rrugë për të punuar, të njohur ju me shërbime të reja dhe produkte, ju përkëdhel muzikë të këndshme apo të ju valle disa ritmin mirë!BBR është gjithmonë me ju dhe vetëm mik që ju e dini se në çdo kohë në 100.1 FM :)Cilësia jonë më e madhe e dëgjuesve tanë, besnikë ndaj liderëve të tyre të preferuar dhe stilin e muzikës. Çdo ekip BBR ditë kërkon angazhim dhe cilësinë e punës për të dhënë më të mirën nga vetja ime për ju, dëgjuesit tanë besnikë dhe bashkëpunëtorët e biznesit, ishin të kënaqur. Për shkak të gjithë kësaj, ne besojmë se puna jonë është shumë e rëndësishme dhe përgjegjëse. Me ju ne vazhdimisht për më shumë se 40 vjet, kështu që ne Besnikëria jote motivimi përditshme dhe Sfida.
BBR Radio adresa e internetit zyrtare është bbr.hr
BBR Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Croatia : BBR Radio ]