top logo

Muzikë 80 nga një tingull të veçantë, e cila mbart një emocion të veçantë dhe nostalgji. Muzikë Channel 80 kombinon të gjitha drejtimet përmes vështrimeve të njohur të kohës. Nga synth Pop, Shkëmb, Pop, të pashmangshme valë të re në territorin e ish-Jugosllavisë.

Duran Duran, Eurythmics, Motrat e Mëshirës, GDP, Azra, Film, Roxy Music, David Bowie.

80s Antena Zagreb adresa faqen zyrtare është www.antenazagreb.hr

80s Antena Zagreb
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Croatia : 80s Antena Zagreb ]