Antena Hits është një pozicion eufoni internet wireless. Antena Hits transmeton në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të lartë të asgjësë, gjendje e dëshpëruar, popull, Grupimi dhe penalizimi neoklasik. Hits Antena ka diçka për të gjithë dashamirët e hollë në penalizimin.

Antena Hits adresa faqen zyrtare është www.antenazagreb.hr

Antena Hits
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Croatia : Antena Hits ]