top logo
Los 40 Parimet është një transmetimi popullor radio stacion jetojnë nga Santa Elena, Costa Rica. Ajo luan shumë hit muzikës si Top 40 / Pop, Pop Latino, Reggaeton gjithë ditën e gjatë. Ajo ofron argëtim dhe flisni tregon 24/7. Ajo merr reagime nga dëgjuesit për të zhvilluar playlists vazhdimisht. Ai përdor spanjisht si gjuhë zyrtare.
Los 40 Parimet adresa zyrtare e internetit është www.los40.co.cr
Los 40 Kryesor (Costa Rica)
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Costa Rica : Los 40 Kryesor (Costa Rica) ]