top logo

Radio TV Mix Congolaise broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Radio TV Mix Congolaise broadcasters believe in providing real music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown Rumba, Ndombolo, Soukousse, Zouk.

Radio TV Mix Congolaise official website address is www.rtvmc.com

Radio TV Mix Congolaise
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Congo : Radio TV Mix Congolaise ]