Salsa Y Goles

Info koment Stacione raport

Pëlqen të qëndrojnë tuned dhe në të njëjtën kohë të argëtohen? If this is your demand than Salsa Y Goles is the radio meant exactly for this kinds of things. Salsa Y Goles will be with you wil get in touch with you, flas me ju me anë të paraqitjes së tyre të programeve të bukura muzikore. një stacion i saj tërësisht të kënaqshme online radio.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.salsaygoles.fm

Email: beethovenperea@gmail.com

Cicëroj: @salsaygolescali

Gjuhe: Spanjisht

Vend: Colombia

Zhanret: /

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations