top logo

Radio Gimnasio Moderno broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Radio Gimnasio Moderno broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur.

Radio Gimnasio Moderno website address is gimnasiomoderno.edu.co

Radio Gimnasio Moderno
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Colombia : Radio Gimnasio Moderno ]