Z Cali

Info koment Stacione raport

La Z Cali ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

La Z Cali adresa e internetit është www.laz1015.com

Vend: Colombia

Zhanret:

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations