Kolumbi Romantica

Info koment Stacione raport

Kolumbia Romantica është fillimisht një stacion të plotë kohë të 60-së shumë popullor nëpërmjet Kolumbi. Kolumbia Romantica është transmetuar në ajër dhe në internet nga Kolumbia. Edhe pse ky kanal radio është licencuar si një stacion muzikë, shumë afatit të saj përbëhet nga programimit laike muzikë, duke përfshirë edhe 60-ta. Colombia Romantica gjithashtu kanë disa programe informative të bazuara që janë me interes për thelbin e saj demografike, duke përfshirë raportet e audiance dhe shumë të tjerë gamë të gjerë të subjekteve.
Colombia Romantica adresa website zyrtar është colombiaromantica

Vend: Colombia

Zhanret: /

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations