Thyerja e lajmeve të sotme dhe të interesit kombëtar. Vepron një sistem lajmeve fokusuar kryesisht në informatat, transmetimin e ngjarjeve të mëdha, sportive dhe humor, ky element i fundit është bërë një gjenerator i mendimit dhe vlerësim. Përparësitë e saj janë të përfaqësuara në HR tyre stafit teknik (Artist) dhe informacione mundësi dhe udhëheqja.

Caracol Radio Bogota adresa faqen zyrtare është www.caracol.com.co

Bogota Caracol Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Colombia : Bogota Caracol Radio ]