top logo

Cali Melodia Stereo 24 hours broadcasting from Madrid Spain with the best classic hard sauce romantica clash. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Cali Melodia Stereo has something for all discerning music lovers.
Cali Melodia Stereo website address is melodia60.com

Cali Melodia Stereo
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Colombia : Cali Melodia Stereo ]