top logo

Antena Stereo broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Antena Stereo broadcasters believe in providing real music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of Spanish Music, Shumëllojshmëri, Lokale Muzikë.

Antena Stereo
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Colombia : Antena Stereo ]