City beat FM 96.7 welcome all of you to the house of entertainment that has been designed to give you the best radio experience no matter whether you are living in UK or anywhere else in the world. With songs from the popular music artists of UK and from the whole world City beat FM 96.7 është gati për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri. The playlists of City beat FM 96.7 gjithashtu përmban zhanret si pop, trokas, shkëmb, hip-hop, ekstazë, shtëpi elektro, vend, etj butë. Kështu, be with City beat FM 96.7 dhe për të marrë argëtuan 24/7. City beat 96.7 FM adresa website zyrtar është www.citybeat.co.uk
Qyteti Beat FM 96.7
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Qyteti Beat FM 96.7 ]