Radio Nuevo Tiempo broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Nuevo Tiempo broadcasts diverse local productions.

Radio Nuevo Tiempo official website address is www.nuevotiempo.cl

Radio Nuevo Tiempo
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Chile : Radio Nuevo Tiempo ]