Gente FM is a online music radio station. Gente FM broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Gente FM has something for all discerning music lovers.

Gente FM official website address is www.gentefm.cl

Gente FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Chile : Gente FM ]