FM Candelaria broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, FM Candelaria broadcasts diverse local productions.

FM Candelaria official website address is fmcandelaria.cl

FM Candelaria
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Chile : FM Candelaria ]