Koncert 88.5 live broadcasting from Chile. Koncert 88.5 transmetuar lloj të ndryshme të pop fundit, shkëmb, klasik, diskutim, kulturë, valle, etj elektronike. Koncert 88.5 streaming muzikë dhe programet si në internet. Koncert 88.5 është 24 orë 7 ditë radiodëgjoni online.

Koncert 88.5
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Chile : Koncert 88.5 ]