top logo

Yll 94.7 transmetuesit besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër.

Yll 94.7 Adresa zyrtare e internetit është www.starfm.ca

Yll 94.7
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : Yll 94.7 ]