Canadas Extreme Metal Radio është stacioni më ekstrem dhe vdekjeprurëse në vend të 24 orë 7 ditë. Extreme Metal Radio luan llojet shumë më të mirë të muzikës Metal. Vetëm ata muzikë metalike që janë të njohura dhe tendencat botërore pëlqyer e gjerë posaçërisht nga dëgjuesit e radios është luajtur. Për marrjen e argëtuan me muzikë popullore metalike të jetë me këtë radio.
Canadas Extreme Metal Radio adresa e internetit zyrtare është www.xtrememetalradio.ca

Canadas Extreme Metal Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : Canadas Extreme Metal Radio ]