top logo

Vend 93.1 transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Vend 93.1 plays the best Country music throughout the day consistently! Mornings with Travis Roberts, The Drive with Scott Rintoul and Evenings with Dylan Donald!

Vend 93.1
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : Vend 93.1 ]