top logo
CKIN FM broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi fi stereo. CKIN FM broadcasters believe in providing music, so listeners can enjoy World Talk and music.
CKIN FM official website address is www.ckinfm.ca
Ngjitje FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : Ngjitje FM ]