top logo
CJSE FM based on Shediac, NB, Canada is one of the popular music station. CJSE FM station streaming music and programms both in air and online. Originally it is a radio channel plays around the clock 24 orë live online. CJSE FM also operate various musical programs consistantly for the people of all ages. Përveç të gjitha këto programes strenth saj është pjesëmarrja dëgjuesit dhe reagimet nëpër internet. CJSE FM official website address is www.cjse.ca
CJSE FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : CJSE FM ]