CHOI Radio X is a hit live online broadcasting musical radio based in Canad. CHOI Radio X plays different type and range of music genres like pop, më i lartë 40 etj. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore si dhe në përditësime lajme kohë, tregon flisni 24 orë live online. Ky sukses kanal është nxitur kryesisht nga forca e programeve të tij drejtimin ata janë centric dëgjues.
CHOI Radio X official website address is www.radiox.com

Choi Radio X
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : Choi Radio X ]