top logo

CHME FM is the only media in the city that presents heart pumping rock music experience. Të jetë argëtuan dhe të dalë me bas të jashtëzakonshëm të muzikës rock dhe intensiteti i bën të gjithë vetëm i çmendur në katin e valle. CHME FM the rock music world for the rock music lovers with passion for the music.
CHME FM official website address is www.chme949.jimdo.com

CHME FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : CHME FM ]