BDS RADIO ONE broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. BDS RADIO ONE broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, from Reggae, Hip Hop, Dancehall, Soca, Kam frikë, Shtëpi.

BDS RADIO ONE
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : BDS RADIO ONE ]