top logo

600 CKAT broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, 600 CKAT broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë.

600 CKAT official website address is www.country600.com

600 Ckat
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : 600 Ckat ]