top logo

570 News broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, 570 News broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë.

570 News official website address is www.570news.com

570 Lajm
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : 570 Lajm ]