104.7 Zemra transmetimet FM dy Kanada dhe muzikë ndërkombëtar që ndryshon shumë nga zhanër në zhanër. 104.7 Zemra FM luajtur këngë nga zhanret si hip hop, urban, r n b etj. 104.7 Vizioni Zemra FM kryesor është që të luajë atë që dëgjuesit e tyre do të dëgjojnë ose në qoftë se duke thënë se mënyra të tjera atë që dëgjuesit e tyre do të donte për të dëgjuar. Si Kanadaja ka një traditë e bukur të muzikës dhe kulturës 104.7 Zemra FM shumicën e kohës përpiqet për të luajtur këngë dhe të koordinojë programet thats të gonna të përfaqësojnë traditën e vet të muzikës dhe kulturës.

104.7 Zemra FM adresa faqen zyrtare është www.1047.ca

104.7 Zemra FM
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : 104.7 Zemra FM ]