top logo

103.1 JACK FM broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, 103.1 JACK FM broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë.

103.1 JACK FM official website address is www.1031jackfm.ca

103.1 JACK FM
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : 103.1 JACK FM ]