Radio Focus Sofia broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Radio Focus Sofia broadcasters believe in providing real music variety, so listeners can enjoy news, diskutim, pop and much more. Radio Focus Sofia official website address is www.focus-radio.net
Radio Focus Sofia
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Bulgaria : Radio Focus Sofia ]