Radio Focus Kustendil is a online music radio station. Radio Focus Kustendil broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Radio Focus Kustendil has something for all discerning music lovers.

Radio Focus Kustendil official website address is www.focus-radio.net

Radio Focus Kustendil
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Bulgaria : Radio Focus Kustendil ]