Radio Detit të Zi jetojnë transmetimin nga Bullgaria. Radio Detit të Zi transmetuar lloj të ndryshme të Hip Hop & RnB Todays mirë Hits, Gangsta Rap, Urban. Radio Detit të Zi streaming muzikë dhe programet si në internet. Radio Detit të Zi është 24 orë 7 ditë radiodëgjoni online.

Radio Detit të Zi adresa faqen zyrtare është radioblacksea.com

Radio Detit të Zi
speakermuzikëspeaker
Sorry this Radio station is currently offline. Please select another one...

Na dërgoni problemi juaj


[ Bulgaria : Radio Detit të Zi ]