Radio Metropolitana Country

Info koment Stacione raport

Radio Metropolitana Sertaneja ofron njëzet e katër orë përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

Radio Metropolitana Sertaneja adresa e internetit është metropolitanafm.com.br

Vend: Brazil

loading...

Brazil Radio Stations

Popular Stations