ofron njëzet e katër orë përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

Radio FM Nova Esperanca official website address is www.radiofmnovaesperanca.com

Radio FM Nova Esperanca
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Brazil : Radio FM Nova Esperanca ]