Radio Difusora Goiania broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Difusora Goiania broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Radio Difusora Goiania
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Brazil : Radio Difusora Goiania ]