Asnjë radio të tjera në rajon që investon në risi si për dëgjuesit dhe rezulton për reklamuesit.
Në valë FM 94.9 është i pari në çdo gjë, për herë të parë në audiencë, për herë të parë në teknologji, parë në guximit. Tune të 94.9 FM është për të lundruar shijshme në valët, duke dëgjuar një programimit të diferencuara që ankesat dhe kënaqet dëgjuesit me muzikën, informacionit dhe argëtuese.
Vala e Jugut është edhe rekord për të fituar çmime dhe të vënë në raft, asgjë më shumë, asgjë më pak se Oskar e Amazon, personalitetet e provave, Portali Çmimin Përsosmëri Amazon dhe kënd Award Instituti i Kërkimeve.
The 94.9 FM ka 02 Faqet, me mijëra hitet përditshme, një për të dëgjuar radio në internet, foto, Kërkesat muzikore dhe të marrin pjesë në promovimin dhe faqe të tjera të lajmeve me e informacionit përditshme lidhje kryesor direkt në stacionin jetojnë gazetarisë, si edhe një revistë printuar, Vala Magazine Jugut dhe një gazetë të shtypura, gazeta Vala e Jugut për të formuar njohur Communication Group Jugore Onda.

Në valë FM 94.9 Adresa zyrtare e internetit është www.ondasulfm.com

Në valë FM 94.9
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Brazil : Në valë FM 94.9 ]