Midia FM is the people’s Choice online radio and fm radio station. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. Midia FM broadcasts to the greater Brazil area and beyond. Midia FM provide the best of specialist music, programet e komunitetit dhe artet.

Midia FM official website address is www.midiafm.com.br

Midia FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Brazil : Midia FM ]