top logo

Estereosom Sertaneja is a online music radio station. Estereosom Sertaneja broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Estereosom Sertaneja has something for all discerning music lovers.

Estereosom Sertaneja website address is www.estereosom.com.br

Estereosom Sertaneja
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Brazil : Estereosom Sertaneja ]