Acid Infektion Radio

Info koment Stacione raport

Acid Infektion Radio është web radio përsosur për të dëgjuar disa muzikë të mirë EBM, Industrial, i ashpër, Darkwave, Gothrock, Deathrock, Coldwave, elektronike dhe më shumë. Me acid Infektion Radio dëgjuesit mund të kalojnë kohën e tyre me këto lloj muzikë të bukur duke plotësuar zemrën e tyre me gëzim.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.acidicinfektion.com

FaceBook: acidicinfektion

Cicëroj: @acidicinfektion

Vend: Brazil

Zhanret: /

loading...

Brazil Radio Stations

Popular Stations