top logo
Radio Postaja Mir Medugorje është një jetojnë transmetimi radio stacioni në internet nga Bosnja. Ajo është shumë popullor në këtë vend për të luajtur lartë 40 dhe muzika pop 24 orë live online. Faqja zyrtare e Radio Postaja Mir Medugorje është www.medjugorje.hr
Radio Mir Medjugorje Postaja
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Bosnja dhe Hercegovina : Radio Mir Medjugorje Postaja ]