The new city program for Sarajevo. Pop and folk music, news and entertainment program. Because we love the music!

Radio Mix 90.5 Adresa zyrtare e internetit është radiomix.ba

Radio Mix 90.5
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Bosnja dhe Hercegovina : Radio Mix 90.5 ]