top logo
Radio Ljubic station mostly time play folk music. Radio Ljubic live broadcasting from Bosnia-Herz. Radio Ljubic also play 24 orë lloj të ndryshme të zhanreve të muzikës. Radio Ljubic together with good music. Radio Ljubic official website address is radioljubic.com
Radio Ljubic
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Bosnja dhe Hercegovina : Radio Ljubic ]