top logo
Radio Kapija is a popular hit radio channel based in Bosnia. Radio Kapija plays various types of music genres like Music and very conscious about listeners demand and choice. Getting audiencës reagime të mira ky kanal radio është duke u zhvilluar vazhdimisht playlists. This radio station uses Bosnian language officially. Radio Kapija is also operates various informative programs that includes listeners participation.
Radio Kapija official website address is www.radiokapija.com
Radio Kapi
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Bosnja dhe Hercegovina : Radio Kapi ]